Pension Fořtovna leent zich ook uitstekend als groepsaccommodatie voor 16 tot 21 personen. Het is mogelijk om het hele pension te huren voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes of huwelijksfeesten. U kunt gebruikmaken van de grote tuin. Lekker genieten van de rust, spelletjes doen of ’s avonds gezellig rond een kampvuur zitten. Binnen kunt u uw eigen maaltijden bereiden in de grote keuken. Tevens is er een ruime eetzaal. In de authentieke bibliotheek kunt u heerlijk zitten bij de warmte van de openhaard.

Voor het reserveren van een groepsaccommodatie, adviseren wij dit ruim van te voren te boeken. Immers u huurt hierbij het hele pension en deze zullen dan de aangegeven periode vrij moeten zijn.

Groepen pension Fortovna Cerhonice Cimelice Tsjechie Groepen pension Fortovna Cerhonice Cimelice Tsjechie Volleyball Pension Fortovna Cimelice Tsjechie Fietsen in de omgeving van Pension Fortovna Cerhonice Tsjechie Rondrit in de omgeving van Pension Fortovna Cerhonice Tsjechie Trouwen in pension Fortovna Cerhonice Tsjechie Trouwen in pension Fortovna Cerhonice Tsjechie De tuin van pension Fortovna Cerhonice Cimelice Tsjechie De tuin van pension Fortovna Cerhonice Cimelice Tsjechie