Welkom bij pension Fořtovna in Tsjechië

Pension Fořtovna ligt 15 kilometer ten noorden van Pisek aan de rand van een groot bosgebied in het prachtige Zuid Bohemen, waar u naar hartenlust kunt genieten van de mooie natuur. Ook in de directe omgeving van Pension Fořtovna zijn tal bezienswaardigheden, zoals de kastelen Orlik en Zvikov, absoluut de moeite waard.

Fořtovna is een pension met een gemoedelijk en ongedwongen sfeer. Er is een zeer grote tuin waarin u de hele dag kunt genieten. Het pension beschikt over 2, 3 en 4 persoonskamers en 1 appartement voor 5 a 6 personen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. De keuken, eetkamer en bibliotheek, zijn voor gezamenlijk gebruik.

Fořtovna is er voor gasten die op zoek zijn naar een rustige plek, weg van de drukte van iedere dag. Er is ontspanning mogelijk op verschillende manieren. De 5.000 m2 tuin met haar eeuwenoude bomen biedt schaduw, maar ook heerlijke zonnige plekken en de mogelijkheid om ’s avonds gezellig bij een kampvuur te zitten. De omgeving biedt onder andere lange wandelingen in de nabijgelegen bossen, rond meren en door weiden en velden. Voor actieve ontspanning zijn er fietspaden en mountainbikeroutes. Een nieuw asfaltpad rond een nabijgelegen meer is uitermate geschikt voor inline skaten.
Wandelen, fietsen en inline skaten vanaf de voordeur!